Valstuga #6 – Den enda segern

Byråkraterna lade ut sina krokben. Trugade och försökte kämpa emot. Vårt mål, att valstugan skulle vara färdigbyggd och målad innan kvällen var slut. Teamet var överens. Ikväll skulle valstugan stå på stortorget. Inga förseningar accepteras. Massa pengar och tid har investerats. Inte aktuellt att vi inte ska stå på torget.

Fortfarande fanns ingen färg och ramar på framsidan. Den ska se representabel ut. Ett gäng åkte ut till kontainern för att färdigställa den. Ett annat körde vidare på det diplomatiska spåret. Fortfarande fanns det utrymme för byråkraterna att backa, och inte tappa ansiktet.

Klockan 15:30 nåddes vi av nyheten att efter en hastig överläggning har Piratpartiet plötsligt fått dispans på Stortorget i Lund.

Nu var endast kampen mot klockan kvar. Innan 19:00 ska vi vara färdiga.

Men när alla jobbar som ett lag flyter det bra. Sagt och gjort. Piratpartiets valstuga står nu på torget och glänser. Bilder utlovas imorgon.

Dags för mig att gå ut och fira med att springa några kilometer!

Märkt ,

5 tankar om “Valstuga #6 – Den enda segern

  1. Asbra people! Det var det här jag köpte valobligationer för!

  2. Gustav skriver:

    Joakim: Det blev bra tillslut!

  3. Fredrik Larsson skriver:

    Grattis!!!

  4. […] ni kanske har märkt så är valstugor inne nu i dagarna. Lundaborna har haft fullt upp med sin lokala stuga, och arbete pågår för fullt även på andra ställen. […]

  5. […] i år var det ett tält. Byggställning låter väldigt bra, det är ännu mer symboliskt än kontainrar. Som tur är säljer vi inget ur tältet, annars hade vi fått skatteverket på […]

Lämna en kommentar