Att börja ro

Piratpartiets medlemsmöte är nu över. En mängd beslut har tagits. Viktigast av allt, vallistan till Europaparlamentet är fastställd. Nästa vecka är det mindre än sex månader kvar till EU-valet.

Vi vet vilka kandidater vi har och vi är överens om målet. Till våren ska vi skicka tre pirater ner till Bryssel.

Avslöjanden från den förre detta NSA-anställda, Edward Snowden, aktualiserar hur relevanta vi är för samtiden. Övervakningskomplexet är under stark utveckling. Vi behöver bygga ett samhälle på omtänksamhet, istället för misstänksamhet.

Även om gammelmedia spelar stor roll så är de inte helt avgörande för om man är framgångsrik i val eller inte. Det handlar väldigt mycket om vad Du gör. Vi måste samtala med vänner, bekanta, släktingar och främlingar. Berätta hur vi pirater vill att samhället ska se ut.

En del människor känner inte ens till att piratpartiet fortfarande existerar, därför behöver vi exponera partiet så mycket som det bara går. Överallt och alltid. Om du har begränsad tid, lägg din kraft på de människor tror har starkast sympatier för partiet. För att vara tydlig: satsa mer än gärna på studentområden.

Om partiet är en roddbåt så handlar det om hjälpas åt att ro den framåt. Behöver man ro i takt? Nej, det viktiga är att Du ror framåt. Driver på och hejar fram våra kollegor. All energi som bidrar till att få båten framåt är varmt välkommen, och behövs!

Nu börjar vi ro som om det inte finns en morgondag.

Två konkreta sätt att hjälpa till:

  • Beställa hem kampanjmaterialet För Sverige i framtiden. Tapetsera staden med affischer, fyll brevlådorna med flygblad.
  • Bli guldpirat idag. Sätt in ett fast belopp i månaden. Varje krona är viktig.
Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s