Några anteckningar från tåget

Deltog igår i en paneldebatt i Malmö om ungdomsarbetslöshet. Alltid kul att få komma tillbaka till den staden, dessutom betydligt varmare än i övriga Sverige.

Malmös stads näringslivsdirektör, som också satt i panelen, berättade lite förbigående att han egentligen ville bli lärare när han var yngre. Dock hade han inte tillräckligt höga betyg för att komma in på lärarhögskolan, i stället fick han börja på juristprogrammet. Idag är det minst sagt ombytta roller. Om tjugo år är det kanske tvärtom?

Nu åker jag norrut igen. Målet är Hallsberg. Vi i Ung Pirats förbundsstyrelse ska hålla vårt första styrelsemöte till helgen. Detta firar vi med att bo ute på en gård på landet. Imorgon ska vi paddla kanot tillsammans. Mycket kul, är taggad! Vi ska börja svetsa ihop gänget som ska förbereda Ung Pirat inför supervalåret 2014. Det kommer bli ett äventyr, med succé som enda alternativet. 🙂

Det är värt att lägga tid på att lära känna varandra. Onödiga kommunikationsmissar undviker man lättare när man får en personlig relation till varandra.

Bilder utlovas!

Annonser
Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s