Hur Piratpartiet kan konstruera en vinnande valkampanj

Nästa vecka kommer Henrik-Alexandersson, kallad Hax, på besök till Stockholm. Hax arbetar för Christian Engström nere i Bryssel.

Haxs besök är en del inför valupptakten 2014. Rubriken för föreläsningen är “Hur Piratpartiet kan konstruera en vinnande valkampanj”.

Alla som är intresserade av att lära sig mer om avancerad kommunikation, Piratpartiet i stort eller kampanjande rekommenderas varmt att komma förbi. Vill man träffa nya människor är det också en bra anledning till att dyka upp!

Plats: Grå munken.
Tid: 18:00
Datum: Onsdagen den 3 april.

Annonser
Taggad , ,

4 thoughts on “Hur Piratpartiet kan konstruera en vinnande valkampanj

  1. […] Nästa inlägg handlar om mina tankar om hur Ung Pirat kan utvecklas organisatoriskt (bl.a. inför kampanjen inför valrörelse) och hur jag konkret kan påverka förbundet genom en eventuell styrelseplats. […]

  2. […] bör därför bli ett av våra fokusområden under 2013 och i valrörelserna 2014. Vi bör då resonera på alla fronter: visa för liberaler hur Sveriges migrationspolitik nu […]

  3. David M skriver:

    Finns det möjlighet för transcript eller ljud eller videoupptagning av föreläsingen? Vore kul att kunna delta även om man inte bor i närheten av Stockholm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s