Massa nya medlemmar till Ung Pirat

Kära pirater!

Under den senaste veckan har vi fått omkring 1500 nya medlemmar, vilket är fantastiskt kul och bra! Varmt välkommen till dig som nyligen har blivit medlem!

Vi tänker inte finna oss i att fildelningssidor stängs ner. Fildelningsdebatten är egentligen en diskussion om olika världar. Vår värld, där kopiering och spridandet av kultur och kunskap är en naturlig del av våra liv. Via olika tekniker delar vi varje dag med oss av information. Varje dataprogram bygger på att ettor och nollor just kopieras.

Deras värld står i strid med vår värld. I deras värld förväntas vi plocka fram plånboken varje gång vi ska använda internet. Fildelningsjaktens syfte är att behålla ett förlegat kunskaps- och kulturmonopol. Ett monopol som tillhör en värld där vi som tillhör generationen uppväxt med internet är främlingar.

Du som läser detta, vi behöver just dig för att få till en förändring och bryta deras monopol.

  • Alla ni pirater som har erfarenhet och är med sedan tidigare: ring och SMS:a våra nya medlemmar! Bjud med dem på introduktionsmöten där ni förklarar vad vi gör och vad vi vill. Ni har alla erfarenheter att bidra med.
  • Värva fler medlemmar! Idéer bärs av människor, därför är det viktigt att vi är så många som möjligt som sprider piratidéer till andra. Att värva en ny medlem är ett viktigt steg mot en vinst i valet 2014. Om vi redan nu tar sikte på nästa val kommer vi att ha alla möjligheter att bli väldigt framgångsrika. En viktiga pusselbit för oss är att organisationen växer och att vi blir fler människor. Sprid länken http://blipirat.nu!

Kopiera och sprid!

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser