Motioner till kongressen ute

Motionerna till Ung Pirats förbundskongress är nu offentliga. Är väldigt glad över att se så många politiska motioner i år, det är rekord!

Som ungdomsförbund är det viktigt att vi driver på moderpartiet i sin breddningsprocess. Ett tydligt exempel på vår progressiva hållning är motionen om Rymdpolitik. Lösningen på att vi blir fler och fler människor på jorden är inte att bli restriktiva i barnafödandet, utan det är att ta plats i rymden.

Anton listar fler intressanta motioner, ta en titt.

Om Piratpartiet ska vara relevanta 2014 måste vi ha en betydligt bredare bas.

Annonser
Taggad , , ,

4 thoughts on “Motioner till kongressen ute

  1. […] tänkte – likt Gustav Nipe och Anton Nordefur – lyfta lite motioner som lagt till Ung Pirat Förbundskongress. Det har […]

  2. Markus skriver:

    Om vi inte kommer kunna flytta ut i rymden inom låt säga 200 år, behöver vi då inte behöva göra som Kina och begränsa barnafödandet? Många klagar på Kina och ettbarnspolitiken, men hur hade det sett ut i Kina om de inte haft den?

    • Gustav skriver:

      Vi hade haft fler människor på planeten. Jag tror att vi klarar av mycket fler människor på vår jord. Om vi tar Kina som exempel, de flesta människorna bor längst kusten. Det finns mycket outnyttjad jord att använda.

  3. […] I slutet av mars kommer Ung Pirats förbundskongress att äga rum, ser mycket fram emot den! Hoppas på mycket politisk debatt, många politiska motioner har kommit in. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s