Om breddning

Skriver idag på Newsmill om att piratpartiet behöver bredda sin politik.

Lyfter upp några områden som är intressanta. Att prata bostadspolitik kan vara kontroversiellt, men jag tror att det är viktigt att vi går utanför de konventionella områdena.

Vill initiera en debatt om hur breddningen ska gå till, för jag är övertygad om att vid valet 2014 måste vi kunna svara på alla samhällsutmaningar.

Vi behöver konkret sakpoltik och någonstans får man börja. Mer är kommer!

Annonser
Taggad , ,

2 thoughts on “Om breddning

 1. E-mannen skriver:

  Det är väl bara att börja motionera till årsmötena och hoppas på att folk röstar på det de tycker istället för att (lite som det varit tidigare) röstat ner motioner för att ”jag håller iofs med, men det är inte piratpolitik”.
  Så länge det går att få igenom med enkel majoritet på 50% bör det inte vara omöjligt att få till lite förändringar på sikt, men det kommer ta rätt många möten tror jag.

  PP får helt enkelt leva med att det går inte att göra alla nuvarande medlemmar glada, de andra partierna lever även dem med det. Senast idag så var det på aftonbladets löp att Löfven gillar kärnkraft och det är lite ajabaja i S.

  PP bör få en politik där det även där är ajabaja att tycka om kärnkraft, alternativt ajabaja att inte tycka om kärnkraft.

  • Gustav skriver:

   Jag tror det är som du skriver. Vi får lägga motioner och se vad mötet tycker om det. Ser gärna att ledningen lägger några propositioner, för att få lite tyngd bakom förslagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s