Nazisterna på mynttorget

Deltog en stund utanför avspärrningarna på mynttorget igår.

Otäckt att folk står och lyssnar på Svenskarnas parti, tidigare nationalsocialistisk front. Ett parti som vill nationalisera allt och kasta ut alla invandrare.

Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

Skönt att se att så många människor slöt upp igår och visade att den stora massan i Sverige tar avstånd från deras åsikter.

Läser man deras program förstår man hur illa det står till. De tror inte på demokrati.

Det demokratiska systemet är en av huvudanledningarna till den kaosartade situation som börjar sprida sig allt mer då dagens statsskick bygger på ansvarslöshet, egoism och folksplittring, vilket har möjliggjort inflytande för allehanda särintressen på bekostnad av allmänhetens dito. Ett nytt system där kompetens, ansvar och allmännytta är ledord måste ersätta det nuvarande systemet för att kunna lösa krisen som skapats och sedan kontinuerligt förbättra Sverige.

Dessa antidemokratiska krafter ska alltid stå emotsagda.

Annonser
Taggad ,

2 thoughts on “Nazisterna på mynttorget

  1. Jacob skriver:

    Bra att du är ärlig med att du tillhörde bombkastarna. Hoppas du fortsätter stå för det i alla situationer. För varje person som är en del av våldspöbeln får också räkna med att stå till svars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s