Följ med på miniutbildning till Bryssel

Ung Pirat kommer att för första gången hålla en miniutbildning.

Den kommer att äga rum helgen 19-20 november. Utbildningen är i första hand tänkt att välkomna nya medlemmar in i Ung Pirat, genom att dels få möjlighet att bara träffa andra pirater men även med hjälp av mindre utbildning om Ung Pirat.

Efter helgen kommer det att under måndag till tisdag ges möjlighet att åka ner till Bryssel och där besöka Piratpartiets EU-parlamentariker Christian Engström.

Du åker hemifrån lördag den 19:e november tidigt på morgonen, lite beroende på var i Sverige du bor. Klockan 13.00 i Uppsala kör vi igång med en första introduktion. Utbildningshelgen avslutas sen på söndag eftermiddag.

För den som kan ta ledigt från jobb/skola under måndagen och tisdagen 21-22 november kommer att följa med ner på måndag morgon till Bryssel. Vi åker tillsammans från Arlanda. På tisdagen morgon åker vi hem från Bryssel via Köpenhamn (så att de som bor i södra Sverige slipper åka via Arlanda).

Ung Pirat betalar samtliga resor, mat och boende under dessa fyra dagar. Förbundsstyrelsen vill se att att nya medlemmar prioriteras, du kommer att meddelas via mail om du får möjlighet att åka.

Sista anmälningsdag är 1:a november. Den 7:e november måste parlamentet ha uppgifter om vilka som ska besöka Christian Engström.

Här är anmälningsformuläret.

Frågor? Maila info@ungpirat.se

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s