Vad händer?

Besökte i helgen UP Umeå. Diskuterade en del RFID-kort och kollektivtrafik med Mikael. Fick även hjälp med att installera ubuntu på Ung Pirats dator, vilket känns som ett steg i rätt riktning.

Till vårt stora nöja kom den första 3D-skrivaren till vårt kansli igår, en likadan som vi tog med till Rudbecksgymansiet. Tänker att vi borde måla den i Ung Pirat-färger och sätta vår logga på den. Den ska vara färdig till den 3 juni, för då ska vi besöka örkeljungadagarna nere i skåne med den.

Vår nya hemsidan har kommit upp, och den är ett pågående projekt som hela tiden kommer att utvecklas och förändras live. Första steget är att tillverka en banner, vi har utlyst en bannertävling.

Tävlingen riktar sig till våra medlemmar. Priset blir extra klirr i kassan till den lokalavdelning som personen tillhör. Mikael Holm är ansvarig för tävlingen, information om tävlingen hittar ni här.

Till helgen är det nytt förbundsstyrelesmöte i Uppsala, information om vad vi kommer att ta upp hittar man här. Viktig punkt som vi kommer att ta upp är den politiska konferensen, hur den ska gå till. Jag vill att Ung Pirat ska ta fram en sakpolitiskt dokument.

Annonser
Taggad

One thought on “Vad händer?

  1. […] på Ung Pirats kansli bygger vi ihop en 3D-skrivare. Som tidigare skrivit anlände en skrivare igår och det kliar i fingrarna att få bygga ihop den. Är du nyfiken på hur den fungerar och hur man […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s