Budget och verksamhetsplan spikad

Förslaget på budget och verksamhetsplan är nu spikad av Ung Pirats förbundsstyrelse. Förslaget som ligger är bra. En del kompromisser är gjorda om detaljer, men förslaget i sin helhet gör Ung Pirat rustade för att ta an framtiden. Vi kommer att börja lägga grunden redan nu till valrörelsen 2014.

Viktiga saker som är med i förslaget

  • Politisk konferens för att ta fram ett sakpolitiskhandlingsprogram. Konferensen planseras hållas sent i höst. Tanken är att försöka konkretisera Piratpartiets principprogram.
  • Två nationella kampanjer ska bedrivas, det har avsatts ordentligt med resurser för det. Datalagringsdirektivet kommer smyggade. Vi måste verkligen punktmarkera förslaget och lobba mot det.
  • Ny medlemmar ska inom två månader från att dom har blivit medlemmer skickas på en utbildning om Ung Pirat och hur vi arbetar. Detta tror jag är ett fantastiskt bra och kul. Dels får man lära känna massa nya människor och dels kommer man komma in mycket lättare i organisationen. Nu finns det en ganska lång inkörningsträcka för att förstå hur vi jobbar. Det är väldigt enkelt egentligen, men man behöver någon som förklarar det för en.

På kongressen i mars hoppas jag verkligen att medlemmarna är pigga på att lägga förslag på politiska kampanjer Ung Pirat ska driva under året!

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s