Post PiratÖL #2

Igår var det planerat att testa 3d-scannern tillsammans med RepRap:en. Dessvärre kom saker i vägen, så det blev inget test. Men jag var fortfarande sugen på RepRap:en, så jag stack bort till Ezel på kvällen för att försöka få rätt stärkelse plasten.

Klockan 21:30 var det inplanerad PiratÖL på Carib Kreol. Tiden gick. Vi lyckades nästan skriva ut en öl-öppnare, men plötsligt slutade extrudern spruta ut stärkelsen. Avbryt och gör om. Vi gjorde ett nytt försök, men extrudern vägrade spruta ut stärkelsen. Klockan började bli mycket. Själv blev jag lite skeptisk till att vi skulle hinna skriva ut en öl-öppnare tills PiratÖL:en började.

Mimmi ringde, hon hittade inte till Carib kreol. Tiden började ticka iväg. Tänkte att vi snart måste bege oss iväg. Får helt enkelt ge upp, blir ingen egen utskriven öl-öppnare ikväll. Jag är precis beredd att kasta in handduken, men då säger Ezel: Failure is not an option, vi lämnar inte förens vi har en öl-öppnare.

Det tog en stund, och en hel del meckande. Men tillslut fick vi ihop det.

Frågan som alla ställer sig nu är, smakar öl bättre när man själv har öppnat öl-flaskan med en egen utskriven öl-öppnare? Svaret är JA! Mycket bättre t.o.m.
Mimmis bloggpost tar vid där denna slutar. Strax dags iväg och fira valborg, ciao.

Annonser
Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s