Givetvis ska man bygga runt FRA

Det blev lite liv i luckan efter Brokeps inlägg om hur man bygger runt FRA. Andreas FEGström kallar Brokep för samhällets fiende #1. Om FRA är samhället, då har samhället många fiender, däribland undertecknad. XOR sammanfattar det bra:

FRA-lagen är en lag som har antagits av vår representativa demokrati, men det betyder inte nödvändigtvis att det är en bra lag. Allvarligt talat så innebär ju lagen att människor är övervakade. Det går liksom inte att försvara lagen, det räcker inte med att den kommer från ett demokratiskt system. Man Kan Inte Lyda Den.

Givetvis ska man bygga runt FRA om det går. Reinfeldts fuskbygge är ingen bra grund. Antingen måste vi riva den, eller bygga nytt. Att låta ISP:erna kryptera trafiken är ett utmärkt hack. Skicka allt över en stor tunnel via öresundsbron vore mer toppen. En kabel i söder och en i norr behövs. C. Kullenberg stödjer idéen om att åka upp till finska gränsen och lägga en FRA-fri kabel. Är det dags för att bygga ett extra lager på internet? Om vi skapar massa fria vägar ut från Sverige gör vi FRA till en schweizerost, urholkar det innefrån.

19 september har vi möjlighet att revidera fuskbygget i riksdagen. Men att bo i ett hus med mögel är hälsofarligt, det börjar bli bråttom. Låt oss lägga mycket krut på FRAktivism under våren.

Annonser
Taggad , ,

One thought on “Givetvis ska man bygga runt FRA

  1. maloki skriver:

    yes lets go nuts!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s